ANNEN INFO

INFORMASJON

Alle arrangementene under Sjarkenfestival 2023 foregår på fiskerihavna i Åkerøya, Dønna.
Det vil være to scener i forbindelse med festivalen. En utescene og en scene innendørs.
Det er 18 års aldersgrense å komme inn på kveldsarrangementene.
Hele festivalområdet er på asfalt og betong. Det er lett tilgjengelig for rullestolbrukere.
Det er også tilgang til handycaptoalett. Det er gratis inngang for ledsager på alle arrangementer ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Festivalområdets åpningstider blir publisert her etterhvert.

Ting som ikke er lov å ta med på festivalområdet:

- Paraply
- Selfiestang
- Mat og drikke
- Dyr
- Proffesjonellt video/lyd-oppstaksutstyr.
- Våpen
- Flasker, termoser, beholdere
- Campingutstyr (stoler, bord o.l.)

Alt dette vil bli beslaglagt ved inngangen.
Har du med deg bag/veske vil disse bli gjennomsøkt før du får ta det med deg inn.

PARKERING

Det finnes gode parkeringsmuligheter i forbindelse med festivalområdet.
Det er satt av egne plasser for Politi, Brann, Ambulanse og Handicap.

OVERNATTING

På Dønna finnes det mange overnattingsmuligheter.

- Brygga på Dønna
- Dønna Rorbuer Bøteriet
- Dønnes Gård

Ellers finnes det mange som leier ut via AirBNB

Vi har også flere muligheter for plassering av bobil og campingvogn på festivalområdet.
Se mer om dette på informasjonssiden.

REISE

For å komme seg til Dønna må man over med ferge eller hurtigbåt fra Sandnessjøen.
Fergen har stor kapasitet for folk og biler, men har mye trafikk på sommeren. Så det er lurt å være ute i god tid.
Fergeruter finner du på: www.reisnordland.no

SJARKENKONTOR

Ved fremvisning av kjøpt billett og legitimasjon får du utlevert et festivalarmbånd.
Dette får du på Sjarkenkontoret.
Her vil det også være mulig å kjøpe Sjarken-effekter som t-sjorter, jakker o.l.

MAT OG DRIKKE

Det er ikke lov å ta med seg medbragt mat inn på festivalområdet.
Det vil bli salg av grillmat, pizza, sushi, fish & chips og mye mer. Av drikke selges det øl, vin, cider, mineralvann, kaffe m.m.
Det vil også være mulig å få noen glutenfrie varianter.

KONTAKT

Bookingsjef: Jarl Åge Aaker
Mail: jarl@sjarkenfestival.no
Tlf: 958 424 88

Administrasjon: Sverre Holgeir Hansen
Mail: post@sjarkenfestival.no
Tlf: 911 399 66

Administrasjon: Roger Lorentzen
Mail: roger@sjarkenfestival.no
Tlf: 928 06 461

Web/grafikk: Andreas Vang Olsen
Mail: andy@sjarkenfestival.no
Tlf: 930 12 616