Rock & Roll Retribution

Rock & Roll Retribution

Rock & Roll Retribution gjorde sin debut i februar 2014 og var ment som et tributeband til 70- tallets hardrock. Låtene var nødvendigvis ikke de låtene som toppet hitlistene, men som fortsatt står som bautaer i rockehistorien.

«Retribution» betyr gjengjeldelse og det var nettopp det bandet ønsket. Å gi publikum en opplevelse med å få servert stor, gode rockekomposisjoner på en litt fiffig, annerledes måte med massivt trykk. Bandet har en egen evne til å engasjere publikum. Både med sine småfrekke versjoner av kjente låter, og evnen til å få publikum til å praktisk talt danse på bordene og synge med full hals.

Bandet har spilt lite under Covid-19 perioden, men har brukt tiden til å lage egne låter som vil bli sluppet om litt. Denne spillejobben vil vi møte vikar Robert Hofstad på bass.

Kom på Kred og hør RRR spille julefreden inn….

Rock & Roll Retribution er:
Jan Thore Grefstad, Vokal
Øyvind Estensen, Gitar og Vokal
Robert Hofstad, Bass og Vokal
Kent Skjeflo, Trommer
Elin Ødegård Nilsen, Kor

Rock & Roll Retribution gjorde sin debut i februar 2014 og var ment som et tributeband til 70- tallets hardrock. Låtene var nødvendigvis ikke de låtene som toppet hitlistene, men som fortsatt står som bautaer i rockehistorien.

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit