Adrian Jørgensen

Adrian Jørgensen

Adrian Jørgensen (født 1991) er en norsk sanger, musiker og fiskerøkter. Han har deltatt i tv-sendte musikkonkurranser som X Factor og The Voice – Norges beste stemme, samt Melodi Grand Prix 2019 med sangen «The Bubble».

Han deltok i talentshowet X Factor på TV 2 i 2010, der han hadde Marion Ravn som mentor. Jørgensen røk imidlertid ut før finalerundene. Etter konkurransen holdt han en rekke konserter i Norge og sang soundtracket til den norske filmen Skvis (2012).

I 2013 deltok han i talentkonkurransen The Voice på TV 2, der han til slutt endte på andreplass. I 2017 var han korist for det norske bidraget «Grab the Moment» under Eurovision Song Contest i Kiev. Han var også korist for Aleksander Walmann på låten «Talk to the Hand» i Melodi Grand Prix i 2018.

2. mars 2019 deltok han selv i Melodi Grand Prix på NRK1 med låten «The Bubble», skrevet av Jonas McDonnell, Aleksander Walmann og Kjetil Mørland. Der endte han til slutt på en andreplass, bare slått av KEiiNO med «Spirit in the Sky».

Høsten 2019 var han blant deltakerne i konkurransen Stjernekamp på NRK1. Der endte han opp på en fjerde plass.

Adrian Jørgensen (født 1991) er en norsk sanger, musiker og fiskerøkter. Han har deltatt i tv-sendte musikkonkurranser som X Factor og The Voice – Norges beste stemme, samt Melodi Grand Prix 2019 med sangen «The Bubble».

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit