Truls Live

Truls Live

Truls svært opptatt av god stemning og at publikum skal kose seg maksimalt

Som trubadur er Truls svært opptatt av god stemning og at publikum skal kose seg maksimalt, om det så er rolig bakgrunnsmusikk, allsang eller kjente sanger i ny drakt. Hannes opptreden og musikkvalg tilpasses alltid etter hvor stemningen ligger. Tekstbok er et fremmedord, Truls kan alle sangene sine, og dette gir han friheten som trubadur til å ha fokus på publikum og det fantastiske fellesskapet musikken skaper for både dem og han selv.

Sommeren 2019 dro Truls på rundtur i Europa hvor han levde som gatemusiker. Med seg i bagasjen hadde han verken bankkort, penger eller forsikring, og levde kun på det han klarte å tjene på gata. Turen gikk fra København til London via Tyskland og Frankrike. Målet var å lære seg mer om hvordan den musikalske relasjonen henger sammen. Reisen ble et minne for livet og viser til en eventyrlysten og motivert musiker.

I tillegg til å spille som trubadur har Truls spilt på mange festivaljobber sammen med bandet sitt “Truls&Livebandet”. Med seg på laget har han utelukkende og dyktige artister som står for spillingen, mens Truls selv setter fra seg gitaren og sørger for et skikkelig show

Truls svært opptatt av god stemning og at publikum skal kose seg maksimalt

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit