Torgeir & Kjendisene

Torgeir & Kjendisene

Torgeir & Kjendisene er et norsk rockeband fra Moss

Torgeir & Kjendisene er et norsk rockeband fra Moss med medlemmene: Torgeir Hansen, Per Kværner, Dag Vidar Kruse og Dag Anders Sandell. Bandet vant Spellemannprisen 2016 i klassen danseband for En runde til.

Du har kanskje hørt den om hoppdommeren som ble spurt hvor mange år han hadde holdt på, og svarte: 18, 18 og et halvt, 19 år. Og like lenge har TORGEIR & KJENDISENE underholdt rundt om på norske scener, til 20 i stil og jammen har de ikke satt noen bakkerekorder også!

En gang holdt de 9 konserter på forskjellige steder i 1 by på 12 timer. Eller den sommerturneen hvor de spilte 31 dager av 31 mulige i juli! Sånn blir man nesten legendarisk av, og så er da heller ikke TORGEIR & KJENDISENE et band som alle andre. Torgeir Hansen kombinerer humor, humør og spilleglede, og sammen med sine 3 kollegaer – Per, Kenneth og Håkon – musikalitet av høy klasse.

Dette har gitt bandet trofaste tilhengere som reiser med og synger med nær sagt over hele landet. 11 CD-plater har det også blitt og en rekke radiohits, samt noen som av tekstmessige hensyn ble for sterke for sarte, norske radioører.

Torgeir & Kjendisene er et norsk rockeband fra Moss

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit