Rune Bjerga

Rune Bjerga

Bjerga er akkurat så kjapp og frekk i kjeften at du ikke vil gå glipp av dette!

Standup-stjernen Rune Bjerga fra Stavanger kommer til oss. Bjerga var den første norske komikeren som solgte ut en stor -arena til premieren på et av sine one-man-show. Over 5000 mennesker fikk oppleve den populære komikeren i DnB Arena.

Rune Bjerga har en humor som treffer absolutt alle og er ekspert på å fange opp hverdagsøyeblikkene vi alle og sette ord på det. Vi kjenner oss igjen i humoren og ler med. Her får du oppleve en av de beste i klassen. Bjerga er akkurat så kjapp og frekk i kjeften at du ikke vil gå glipp av dette!

Bjerga er akkurat så kjapp og frekk i kjeften at du ikke vil gå glipp av dette!

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit