Jesper, Oskar og John-Gunnar

Jesper, Oskar og John-Gunnar

Oskar Fjørtoft Sandanger, Jesper Breen Frilseth og John-Gunnar Edvinsen

Humorshowet «Beste sommer» kommer til Sjarken 2023. Med: Jesper Breen Frilseth, Oskar Fjørtoft Sandanger og John-Gunnar Edvinsen.

Vi er tre humorglade gutter i slutten av 20-åra som alle jobber til daglig med humor. Jesper og John-Gunnar jobber som manusforfattere og har blant annet skrevet 4 sesonger med humor-suksessen «Neste Sommer».

Oskar er ansatt i «Det andre teatret», men jobber også som improvisator, komiker og podcastvert. Sammen har vi satt opp flere sceneshow. Sommershow, revyer, standup og improshow. For tiden er vi aktuelle med flere show som «Tvekamp» på Nieu Scene, «Steikje Løye» på Det andre teateret og «Nesten Lættis», en improgruppe som spiller på flere scener rundt omkring på østlandet.

Oskar Fjørtoft Sandanger, Jesper Breen Frilseth og John-Gunnar Edvinsen

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit