Hjertebank

Hjertebank

Hjertebank er et band fra Helgeland som har gidd ut flere egne låter. I 2023 kommer de nok en gang til Sjarken for å avslutte med nach i Storteltet på Lørdag.

De har i mange år spilt sammen på utallige konsertarenaer og utesteder i hele Norge. I det siste har bandet laget flere egne låter. I 2019 kom utgivelsene «Pappas sang» og «Hjertebank» og «Førr at du e den du e». Disse ble godt tatt imot og har fått gode tilbakemeldinger og lyttinger på digitale medier. I 2020 kom utgivelsene «Væstavindstorm» – og «På samme strand». Begge disse havnet på «Editorial Playlists» på Spotify og fikk mye oppmerksomhet.

Den siste utgivelsen kom i 2022. «Heim te Helgeland» som er en tolkning av den klassiske låta fra Bjørn Jens Kristiansen. Bandet er klar for 2023 og gleder seg veldig til å vise frem sin egen musikk i tillegg til det store biblioteket av coverlåter bandet har til publikum rundt om i hele Norge.

Hjertebank er et band fra Helgeland som har gidd ut flere egne låter. I 2023 kommer de nok en gang til Sjarken for å avslutte med nach i Storteltet på Lørdag.

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit