Green Mamas & The Groovers

Green Mamas & The Groovers

Lokale helgelandske talenter samler seg i det energiske bandet «Green Mamas & The Groovers»

Lokale helgelandske talenter samler seg i det energiske bandet «Green Mamas & The Groovers», klare til å erobre musikkscenen med deres livlige opptredener og en variert repertoar av hitlåter. Med en solid besetning og en lidenskap for å skape uforglemmelig musikk, er dette bandet klare til å ta dere med på en musikalsk reise full av trøkk og spenning.

Bandet består av de talentfulle vokalistene Trine Benedicte Jenssen, Berit Opland og Marita Øvre Johansen, som alle har en unik stemmeprakt som vil få publikum til å gispe. På gitaren har vi den dyktige Jarl Åge Aaker, som sammen med Andreas Vang Olsen på bass, Hans Jacob Øksne på keyboard og Jan Kristian Pedersen på trommer, sørger for en solid og groovy rytmisk base.

Green Mamas & The Groovers fant sammen for første gang under Sjarkenfestivalen på Dønna i 2022, og siden den gang har de imponert publikum med flere minneverdige opptredener. Med sin allsidige musikalske stil fremfører de en blanding av klassikere fra Abba, Tina Turner, Shania Twain og mye mer, som garantert vil få publikum til å danse og synge med.

Bakgrunnen til bandmedlemmene er like imponerende som deres musikalske talent. Trine, Marita og Berit har alle en lang historie med musikk, har spilt i mange band, gjort musikaler og deltatt i spennende oppdrag. Jarl Åge, Andreas og Hans Jacob har en solid musikalsk bakgrunn og har opptrådt sammen i flere ulike bandkonstellasjoner på scener over hele landet. Jan Kristian, den yngste i bandet, har allerede et imponerende CV som trommeslager og har vært en verdifull tilvekst til bandet med sin talentfulle rytmesans.

Green Mamas & The Groovers er et band som bærer på en lidenskap for musikk og en overveldende energi som de gjerne vil dele med sitt publikum. Enten det er på konserter, festivaler eller andre musikalske arrangementer, er dette bandet klare til å levere en uforglemmelig opplevelse.

Lokale helgelandske talenter samler seg i det energiske bandet «Green Mamas & The Groovers»

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit