Bitchy Big Boobies Bang Band (BBBBB)

Bitchy Big Boobies Bang Band (BBBBB)

Bitchy Big Boobies Bang Band er et band fra Hemnesberget

Bitchy Big Boobies Bang Band er et fargerikt band fra Hemnesberget. De er alle i familie og er søsken, søskenbarn og treogenhalvmenninger (oppgradert til søskenbarn). De elsker De Syngende Husmødre og musikken deres, men covrer også musikk av nyere dato, samt skriver egne låter.

«Få om noen band sprer så mye glede og humor samtidig som tekster og fremføring tas alvorlig og seriøst, rett og slett godt balansert handverk fra dette ganske så unike bandet bestående av 7 jenter fra Hemnesberget» sier Mona Henriksen 4/4.

Imellom låtene byr de på masse god (og ikke fullt så god) humor. «Bitchy Big Boobies Bang Band er vår «syklubb» og vi har etter hvert opplevd mye artig sammen, og disse historiene deler vi gjerne med de som vil høre på.

Vi får ofte høre fra publikum at det ser ut som at vi har det artig både på og av scenen, og det stemmer godt med vår filosofi: Så lenge vi e ilag! Vi har et mål om å spre glede når vi får komme ut å spille for andre- BBBBB».

Bandet består av: Trine Lise Bang – Vokal og ukulele, Trine Bang Skreslett – Vokal, gitar og trekkspill, Lise Bang Nilsen – Vokal og gitar, Katrine Bang Sjåvik – Vokal og bass, Anne Bang Smalsundmo -Vokal og baryton, Grete Bang – Vokal og banjo, Lone Bang Smalsundmo – Cajon

Bitchy Big Boobies Bang Band er et band fra Hemnesberget

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit