Plan B

Plan B

Plan B er et nylig dannet band bestående av erfarne musikere fra Helgeland

Plan B, et nylig dannet band bestående av erfarne musikere fra Helgeland, kunngjør sin deltakelse på den kommende Sjarkenfestivalen 2023. Medlemmene av Plan B, Marita Øvre-Johansen, Jarle Vang, Thomas Carlsen, Alexander Fossum, Harald Storholm og Pål Vegard Jenssen, er alle stolte representanter for musikalsk talent fra regionen.

Med en solid bakgrunn i ulike band og musikalske oppsetninger, bringer Plan B en imponerende mengde erfaring til scenen. Bandet har et variert repertoar som stadig utvikles og tilpasses forskjellige anledninger. Her kan vi vente oss en energisk opptreden som får publikum til å bevege seg og skape minneverdige musikalske øyeblikk.

Plan B er et nylig dannet band bestående av erfarne musikere fra Helgeland

Nord Event AS
Åkerøyveien 95
8820 Dønna
post@sjarkenfestival.no

Org.nr. 918 464 514
logo-face-hvit